avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... svsu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

svsu

Buna seara.am si eu o intrebare pt dumneavostra.Daca ma angajez acum la primarie pe postul de sef serviciu situatii de urgenta,ma fac direct functionar public sau trebuie sa astept 1 an sau 2pt a transforma postul in functionar public?
Cel mai recent răspuns: ioanaboboc , utilizator 15:32, 27 Iunie 2017
eu zic ca e posibil ca pentru concurs in anunt la conditiile specifice sa fi trecut, nstudii medii absolvie cu diploma. Daca e asa, dmv nu aveti diploma , care e un criteriu. si de asta a respins dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postul de șef svsu poate fi scos la concurs de către o primărie ca post de funcționar public? mdrap si anfp spun că postul este încadrat, conform legii, contractual cu studii medii katalyn86 katalyn86 Buna seara.postul de sef svsu poate fi scos la concurs de catre o primarie ca post de functionar public?MDRAP si ANFP spun ca postul este incadrat conform ... (vezi toată discuția)
Cale de atac katalyn86 katalyn86 Buna ziua.Mi-am depus doosarul de angajare la primarie pentru functia de sef svsu.la doua zile am fost sunat de doamna secretara si m-a pus sa vorbesc cu o ... (vezi toată discuția)
Incadrare si salarizare sef svsu hellboy87 hellboy87 Tocmai ce mi s-a propus sa fiu pus ca Sef SVSU in cadrul unei Primari, insa nu stiu cum voi fi incadrat,ce salariu as putea primi?mentionez ca am studii ... (vezi toată discuția)