avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie la limita de varsta

Daca crezi ca valoarea pensiei este prea mica ce poti face ca sa verifici daca a fost calculata corect?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:51, 10 Iunie 2017
Se poate contesta la Casa de Pensii care a emis decizia de pensionare. Atentie la termenul de contestare, pentru ca stiu destule cazuri cand s-a depasit acest termen si nu a mai fost luata in considerare contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa imi spuneti care este perioada in care ... ion_daniela ion_daniela Buna ziua! As dori sa imi spuneti care este perioada in care pot depune contestatie pentru recalcul pensie? Am depus dosar de pensionare in data de ... (vezi toată discuția)
Calculul eronat al vechimii pentru pensia de invaliditate gradul 2 ALEXANDRA62 ALEXANDRA62 Buna ziua Am si eu urmatoarea intrebare : am depus dosarul de pensie grad.2 si am primit deciazia cu calculul de vechime eronat si implicit si valoarea ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie gaby_flrsc gaby_flrsc Buna ziua, De cateva luni am iesit la pensie, unde ma pot adresa pentru a verifica daca este corect calculata pensia. Va multumesc. (vezi toată discuția)