avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sotie de militar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sotie de militar

Bună ziua.
Trăim intr-o cămin militar. Ieri am avut ședință,in ședință s-au dezbătut mai multe aspecte printre care și statutul de soție de militar. Vreau sa întreb dacă o soție are o dispută cu un superior al soțului in afara garnizoanei din cauza copilului,de ce nu este soția chemată la comandantul unității sa dea explicații și este chemat miliarul???
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 11:57, 10 Iunie 2017
Comandantul nu poate chema la ordin decat pe subordonatii dansului, ca nu e politist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz serviciu aurelbs aurelbs Buna ziua,sunt militar angajat si de curand in unitatea in care lucrez militarii angajati au fost obligati de catre comandant sa achizitioneze articole de ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma! mariuspetcu82 mariuspetcu82 Buna seara! Sunt cadru militar si acum 5 luni am intrat in comisia de judecata si am primit ca sanctiune , amanarea in grad de la 1-2 ani. Si acum urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Care este termenul dupa care esti chemat la audieri la politie de la intocmirea unui dosar penal? kkrsty kkrsty Sa inplinit exact o luna pe 23 de cand i sa facut pe nedrept si abuz din partea politiei pe care o platim ca buni cotribuabil ce suntem si ei ne trateaza ca pe ... (vezi toată discuția)