avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... demolare tubulatura de ventilatie a blocului dintr-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

demolare tubulatura de ventilatie a blocului dintr-un apartament

Buna ziua.
Un vecin si-a scos din locuinta proprietate,acele structuri prin care se efectueaza ventilatia blocului.Am mers si i-am spus ca nu este legal ce face si a fost foarte violent ,verbal.
Va rog sa-mi spuneti ce se poate face de catre Asociatie pentru a stopa acest fenomen.Fiecare este proprietar la el in casa ,dar aceste structuri ,chiar daca nu sunt pereti de rezistenta ,au fost puse de catre constructori cu un scop precis.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lenusica , utilizator 19:36, 18 Iunie 2017
Proprietarul nu detine competenta sa intervina asupra elementelor prevazute in proiectul imobilului de locuit in comun
Daca proprietarul a intervenit neautorizat asupra sistemului de ventilatie al apartamentelor din condominiu,sesizati oficial serviciul disciplina in constructii din cadrul primariei locale
Va multumesc pentru raspuns,dar as dori ,daca se poate, ceva argumentat cu documente oficiale,vreo lege,ceva care sa-mi sustina atitudinea.Altfel ,voi fi catalogata ca o persoana rauvoitoare(in termeni decenti)cum am vazut pe acest forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la perete care da in horn si horn, necesara autorizația? Noxpeace2020 Noxpeace2020 Buna ziua, Am cumparat o casă ,care este la curte comuna dar fara asociatie de proprietari. Incalzirea pana acum se facea cu soba pe gaz. Eu doresc sa pun ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament nou IrinaTherrien IrinaTherrien Vreau sa cumpar un apartament nou, care este gata constuit si se va da in folosinta in cateva luni. Dupa ce il achizitionez vreau sa fac modificari la peretii ... (vezi toată discuția)
Ajutor ptr montarea unui geam la bloc. ipso ipso Acum un an, m-am mutat intr-un bloc cu 18 apartamente. Proprietar, nu chiriaș, la mansarda, deasupra etajului 4. Spatiile comune din subsolul blocului, le-au ... (vezi toată discuția)