avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt amenintat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt amenintat

Cum trebuie sa procedez,deoarece ceva vreme in urma am filmat cum niste tigani tortura niste animale si am trimis video la Tv. Apoi ei au aflat unde stau stiu despre mine si mau amenintat ,eram singur iar ei caruta plina.
Cum imi pot apara integritatea evitand ori ce conflict sau a nu se ajunge sa ma taie sau altceva mai rau.
Eu ma gandeam sa fac o reclamatie la politie si sa reclam cazul fara sa le comunice sau sa imi pastreze confidentialitatea ,spunandu-le ca ei stiu de un caz in care doreste sa faca un rau cuiva ( adica mie)
Iar indiferent de ce rau mi se va intampla sa se stie ca ulterior am fost amenintat de ei.
Exista o solutie mai buna de a proceda ?
Cel mai recent răspuns: ContSters362639 , utilizator 17:51, 20 Iunie 2017
Puteti depune plangere la politie daca ati fost amenintat. Daca aveti si dovezi in acest sens si mai bine. Politia nu va divulga identitatea dvs.. Ii va chema pt declaratii pe respectivii.
nu am incredere in Pol din orasul meu unde sunt mana in mana cu tiganii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme familie romeodumitrascu romeodumitrascu Parintii mei sunt certati cu fratele tatalui si au tot primit mesaje care sunau a amenintare de la acesta, cum ca le va face rau si mai multe. in urma cu ... (vezi toată discuția)
Confidențialitatea clientului unei case de amanet: au dreptul angajații să divulge informații despre cei cu care au contract? Anda32 Anda32 Vreau sa va întreb în legătură cu confidențialitatea clientului cu angajata de la amanet. Angajata de la amanet are dreptul sa divulge informații despre ... (vezi toată discuția)
Revenire - plangere penala pentru incendierea masini ileanaiolanda ileanaiolanda Au trecut trei luni aceeasi masina mi-a fost incendiata din nou dar acum este 100% arsa, locul a fost diferit prima data a fost in fata blocului incendiatorul ... (vezi toată discuția)