Buna !
In urma cu un an si doua luni am fost parte a unui conflict ,finalizat cu o agresiune fizica(lovire cu o furca),in urma caruia am scos certificat medico-legal si am depus o plangere penala ! Am fost chemat o singura data de agentul de politie care cerceta cazul,am dat o declaratie,iar in martie acest an am primit o Ordonanta de clasare,pe motiv ca ,conflictul s-a desfasurat fara martori,iar agresorul are prezumtie de nevinovatie.Am depus plangere la prim-procurorul de la Parchet,care la randul lui a dispus deasemenea NUP. Am platit 20 lei ,cheltuieli, si am depus plangere la Judecatorie,impotriva acestei decizii de NUP,pe motiv ca nu s-a instrumentat cazul indeajuns,etc.
Am primit o citatie de prezentare la instanta,in data de 27.iunie.2017.
Intrebarea este:
este posibil sa ma reprezint singur ?(am avut o discutie telefonica la momentul iesirii de la organul de politie,la singura infatisare,cu un avocat,care printre altele mi-a spus ca de reprezentat ma pot reprezenta si singur !!!)
Daca legal ,ma pot reprezenta,ma gandesc sa studiez Codul Penal pe problema acestui caz si avand in vedere cunoasterea exacta a conditiilor de producere a agresiunii, sa ma reprezint singur !
Cel mai recent răspuns:
dorelpetru , utilizator
10:11, 18 Iunie 2017