avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez 12 ore, dar sunt angajat pe 10 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez 12 ore, dar sunt angajat pe 10 ore

Buna!
Unde firma la care lucrez are parte de exchange si parte cu vignete.
Sunt angajat cu 2 ore la exchange si 8 la exchange.
Spuneti-mi asta e legal sau ???
Cel mai recent răspuns: peter8819 , utilizator 21:54, 9 Iulie 2017
Aveti doua c.i.m. ?

Care este durata timpului de munca mentionat in c.i.m. ?
Da avem 2 contracte una pe exchange una pe vigneta.
Am si trecut ca pe exchange scrie 2 ore pe celalalt 8 ore
Pentru care din cele doua c.i.m. efectuati ore suplimentare, cel cu 8 ore/zi sau cel cu 2 ore/zi?
Asta e buna intrebare.
Noi adica firma e specializata mai exact pe vigneta langa asta cine plateste vigneta cu alti bani decat lei dam bon de exhcange,
Eu vreau sa aflu mai exact ca ce drepturi avem in situatie de asta.
Daca cineva dintre noi se duce in concediu noi trebuie sa lucram in locul lui plus ture... si mi se pare ca asta nu e normala..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare poate fi facultativa in cazul anumitor societati? serban19 serban19 Buna ziua , As dori sa aflu parera unui cunoscator despre codul muncii. Am un contract de munca pe perioada nederminata in care este specificat clar ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as avea o intrebare despre preaviz claudiaaaaaaa claudiaaaaaaa sunt in preaviz din 19.12.2016 , eu mi-am facut cererea , mentionez ca lucrez 12h cu 24h, 12h ( tura de noaptea) cu 48h , sunt insarcinata ( 3 luni) , am ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate peste norma de lucru Iuliana1306 Iuliana1306 Buna dimineata! Luna aprilie are 168 ore. Eu lucrez in total 220 de ore. Mentionez ca lucrez in ture, in schimburi de 8 ore, respectiv 12 ore. De luni pana ... (vezi toată discuția)