avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere sulta

Buna ziua ! In urma unui proces de iesire din indiviziune ( definitiv 2007) a ramas sa platesc sulta pt un imobil unei rude, sulta pe care nu am platit-o nici in prezent.
In prezent doresc sa vand imobilul respectiv, dar nu stiu cum s-o rezolv cu acea sulta, deoarece nu mai pastrez legatura cu acea ruda.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:28, 14 Iunie 2017
cereti instantei sa constate prescrierea datoriei sultei. Cu hotararea mergeti la Cartea Funciara sa radieze notarea.
Puteti face o intrebare si la OCPI poate s-au schimbat regulile si v- o radiaza din oficiu daca a trecut termenul de prescriere de 3 ani.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2017
ContSters429609, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere notari carte funciara icarmi icarmi In urma unei sentinte din 15.10.2007 de iesire din indiviziune mi s-a stabilit o sulta de 527.1 lei in favoarea unei persoane LM de existenta careia nu stim ... (vezi toată discuția)
Radiere sulta din cartea funciara... am intabulat anul acesta ... angeirene angeirene RADIERE SULTA DIN CARTEA FUNCIARA... Am intabulat anul acesta un teren, dar cu sulta. Trebuie sa deschid proces pentru constatarea prescriptiei si radierea ... (vezi toată discuția)
Sulta apartament .... buna ziua , acum 7 ani am cumparat un apartament , in cartea ... lori_ultras lori_ultras Buna ziua , acum 7 ani am cumparat un apartament , in cartea funciara am o sulta de 1300 euro catre un mostenitor care nu a fost gasit la acel moment . in 2015 ... (vezi toată discuția)