avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca cele 12 luni din ultimii 2 ani anterior nasterii copilului se poate cumula.
Astept raspunsul dvs.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 12 Iunie 2017
Cele 12 luni eligibile pentru CCC se pot cumula din mai multe perioade sau din mai multe perioade asimilate.
Ultima modificare: Luni, 12 Iunie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua pot beneficia de indemnizație pentru cresterea copilului ... Matasel23 Matasel23 Buna ziua pot beneficia de indemnizație pentru cresterea copilului daca nu am lucrat niciodată in România sau daca am rămas însărcinată si apoi sa ma ... (vezi toată discuția)
Daca vreau sa ramân însărcinată Andreea Elena 1992 Andreea Elena 1992 Buna ziua! Daca vreau sa ramân însărcinată si imi dau demisia de unde lucrez acum ...(lucrez de 4ani la ei ) cu o mica pauza de aproximativ o luna ....pt ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica fara venituri CreativeTech CreativeTech Suntem un cuplu tanar iar viitoarea sotie a lucrat in strainatate si nu a inregistrat venituri in tara care sa fie impozitate iar acum am aflat ca este ... (vezi toată discuția)