avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil somera
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil somera

Buna ziua.

Am urmatoarea situatie:

Sarcina 7 luni; contract de munca pe perioada determinata pana la 30.06.

Ce ma sfatuiti? cum sa fac? Depun dosar pt somaj; voi beneficia de indemnizatia de la stat?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 12 Iunie 2017
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - contract de munca perioada determinata danielaborician danielaborician buna seara din anul 2010, sunt angajata in sectorul bugetar cu contract de munca perioada determinata,pe post de contabil sef ,de-a lungul celor 3 ... (vezi toată discuția)
Pot lua indemnizatie pentru cresterea copilului, daca o sa imi expire contractul curand? just_iri just_iri buna ziua! am si eu o nelamurire. eu am un contract pe perioada determinata de 21 de luni. la sfarsitul lui aprilie imi expira contractul si nu cred ca o sa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc mihaela2014 mihaela2014 buna ziua, sunt in ccc pana in feb 2016. in feb o sa depun actele pt somaj, cim mi-a incetat in oct 2014. as vrea sa va intreb, in cazul in care ma inscriu la ... (vezi toată discuția)