avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie retroactiva
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie retroactiva

Buna ziua,
Luna aceasta am depus dosarul pentru indemnizatie crestere copil si alocatia celei mici. As dori sa stiu daca voi primi retroactiv alocatia bebelusei de la nastere sau doar din clipa in care se vireaza indemnizatia,pentru ca cea mica are 5 luni si jumatate,iar indemnizatia o voi primi peste 2 luni,asta ar insemna ca cea mica sa piarda 7 luni si jumatate de alocatie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandra Roman , utilizator 19:31, 12 Iunie 2017
Alocatia o veti primi retroactiv incepand cu luna urmatoare celei in care s-a nascut fetita dvs.
Multumesc frumos pentru raspuns! O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce drepturi beneficiaza mama unui nou nascut? lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de ce drepturi beneficiaza mama unui nou nascut,ce acte sunt necesare pentru a beneficia de aceste drepturi si unde ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil pana la doi ani bogdaner bogdaner Fetita noastra s-a nascut pe 02.01.2011...am primit acum in martie alocatia pentru luna februarie(200 ron)...n-ar fi trebuit sa primim si pe ianuarie?Dar in ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copil corinavoicu corinavoicu am nascut fetita pe 13 februarie 2011.am depus actele pentru alocatia de stat in luna martie .incepand cu ce luna are dreptul fetita la alocatie?? eu,in ... (vezi toată discuția)