avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva TRANSATLANTIC SHIPPING AND TRADING SRL
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva TRANSATLANTIC SHIPPING AND TRADING SRL

Buna ziua,

Stie cineva cine-i lichidatorul acestei societati? Avem nevoie de documente din arhiva societatii TRANSATLANTIC SHIPPING AND TRADING SRL !
Cel mai recent răspuns: markila , utilizator 17:01, 13 Iunie 2017
Societatea mama este activa ... numai Suc. Constanta a fost radiata.

Care din aceste va intereseaza?
Cea de la Bucuresti !
Adresati-va direct societatii :
TRANSATLANTIC SHIPPING AND TRADING SRL
Adresă sediu social: Bucureşti Sectorul 2, Str. VASILE LASCAR, Nr. 42-44
Telefon: 0212109597, 0212109090

Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la s.c. contransar ... Carpatii Carpatii Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la S.C. CONTRANSAR S.A. Bucurersti din perioada 1989 - 1992,Inteleg ca societatea este radiata , si nu gasesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi cer scuze daca poate cineva sa ma ajute . vreau ... Achour Achour Buna ziua. Imi cer scuze daca poate cineva sa ma ajute . Vreau sa știu cum as putea găsii arhivele de la tc Carpați București și tcmric Arad. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)