avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical concediu de odihna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical concediu de odihna

La sfarsitul luni martie am intrat in concediu medical avand o sarcina de risc. Acum mai am un pic si fac 90 de zile de concediu medical. Am nevoie de concediu de odihna. Pe anu trecut nu mai am zile de concediu de odihna. Mai pot beneficia acum de zile de concediu de odihna avand in vedere ca am lucrat pana la sfarsitul luni martie? Sau intra in calcul si concediul medical pentru a avea zile de concediu de odihna? Sau nu are legatura? Mai am drept la concediu de odihna sau nu??
Cel mai recent răspuns: Simonamihai30 , utilizator 19:32, 12 Iunie 2017
La calculul numarului de zile de CO intra si perioada in carea ati fost in concediu medical.

art.145 C.mun.
....
(4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.
......
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)
Zile concediu odihna comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am un coleg care a avut pana in prezent 2 luni si jumatate de concediu medical. As vrea sa stiu daca pentru aceasta perioada i se opresc zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna ptr concediu medical matei11 matei11 Buna ziua Am o salariata care intra in concediu medical Sarcina si lauzie in luna aprilie. A venit cu o cerere de concediu odihna ptr anul 2017 -. Cum ii ... (vezi toată discuția)