sint in proces penal ca invinuit, in urma unui accident de circulatie.
familiile victimelor sau constituit in parte civila si cer 300000 euro despagubiri materiale.
pentru a nu afecta viitorul familiei intentionez sa divortez,sa renunt la tot ce am dobindit in timpul casatoriei si sa platesc pensie alimentara.
apartamentul este ipotecat in urma unui imprumut bancar pe o perioada de 8 ani.
salariul meu este de 1500 lei iar imprumutul la banca este de 700 lei.
ce sfaturi imi da-ti?
Accident de circulatie? 300.000 € despagubiri?:O:O:O
Cate masini ati distrus? Era si vreun ferari pe acolo?
Si ce alte cheltuieli materiale s-au mai facut de s-a ajuns la cererea de despagubiri materiale de 300.000 €?
Dar rca-ul dvs unde e?
Sau... cum s-a intamplat de fapt?
Atentie sporita referitor la eventuala instrainare/tranzactionare a bunurilor in favoarea sotiei,care poate fi contestata printr-o actiune revocatorie (pauliena)
Eu cred ca nu are rost sa divortati , pentru ca nu o sa fiti obligat la despagubiri de 300 000 de euro , avdn in vedere faptul ca nu aveti cine stie ce posibilitati materiale , si mai aveti si trei copii minori .
Sile Pietroi a iesit din puscarie ca sa-si plateasca ratele la banca , asa ca mare lucru nu o sa vi se intample dumneavoastra !
Banca nu o sa fie de acord sa piarda , si faptul ca aveti rate la banca va avantajeaza , deoarece nu puteti fi obligat la plata unei despagubiri decat in limita a 50 % din venituri .
In primul rand ar trebui sa ne spuneti mai multe despre accidentul rutier. Este interesant de stiut modul cum a fost produs accidentul si ce reprezinta suma solicitata ca si daune materiale....daune solicitate pentru distrugerea autoturismului (autoturismelor), cheltuieli medicale....?
Nu trebuie uitat faptul este posibilitatea sa chemati in garantie firma asiguratoare RCA care va plati toate despagubirile, atat pentru distrugere, cat si pentru vatamare corporala sau deces.
Partaj judiciar
Tedesco
Buna ziua!
[b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Divort
anii
sotul meu,inainte de a ne casatori, a facut un credit ipotecar pe 25 ani in ron pt. apartamentul in care locuim.acum suntem casatoriti si am facut o ... (vezi toată discuția)
Credite in caz de divort
orzi
buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)