avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar Penal clasat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar Penal clasat

Buna ziua am un dosar penal pentru ca am condus un autovehicul cu dovada expirata, am tot dat declarati si intr-un final pe 22 mai 2017 dosarul a fost clasat din spusele politistilor si tot ei mi-au spus ca o sa imi recuperez permisul dar deja a trecut aproape o luna si nam primit nici o scrisoare nimic.
Cel mai recent răspuns: Cristizko , utilizator 13:07, 24 Iunie 2017
Mergeti la registratura parchetului sa va interesati.
Buna ziua nu stiu la care parchet sa adresez fapta am facuto in sectorul 1.
Parchetul de pe langa Judecatoria sector 1.
Am inteles, va doresc o zi buna
Vedeti ca au doar 2 zile pe saptamana program cu publicul, sunati inainte acolo sa aflati programul.

Alte discuții în legătură

Numar dosar ContSters298268 ContSters298268 Cum pot afla un numarul de dosar , am patit-o cu alin 85 alin 1, numere expirate, si de aproape 5 luni de zile nu am primit nici-o citatie, si nici nu am dorit ... (vezi toată discuția)
Sa nu faceti ca mine... florin_dtb florin_dtb Salut! In urma cu cinci luni de zile, tarziu in noapte, am fost oprit in timp ce conduceam autoturismul proprietate personala si am suflat in alcool-tester. ... (vezi toată discuția)
Ce anume ar trebui sa scriu in cerere astfel incat procurorul sa imi elibereze o dovada de circulatie si in cat timp se solutioneaza un dosar penal? Nicolae2311 Nicolae2311 Buna ziua, am si eu o problema. Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)