avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar Penal clasat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar Penal clasat

Buna ziua am un dosar penal pentru ca am condus un autovehicul cu dovada expirata, am tot dat declarati si intr-un final pe 22 mai 2017 dosarul a fost clasat din spusele politistilor si tot ei mi-au spus ca o sa imi recuperez permisul dar deja a trecut aproape o luna si nam primit nici o scrisoare nimic.
Cel mai recent răspuns: Cristizko , utilizator 13:07, 24 Iunie 2017
Am primit plicul mult asteptat acasa si cand am fost la udriste m-au trimis la judecatoria sectorului 1 ca sa imi elibere o foaie pentru a-mi elibera permisu, am fost la judecatoria sect.1 si mi-au spus ca nu sa inchis dosarul. Cat trebuie sa mai astept? Sau unde trebuie sa ma mai duc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar dosar ContSters298268 ContSters298268 Cum pot afla un numarul de dosar , am patit-o cu alin 85 alin 1, numere expirate, si de aproape 5 luni de zile nu am primit nici-o citatie, si nici nu am dorit ... (vezi toată discuția)
Sa nu faceti ca mine... florin_dtb florin_dtb Salut! In urma cu cinci luni de zile, tarziu in noapte, am fost oprit in timp ce conduceam autoturismul proprietate personala si am suflat in alcool-tester. ... (vezi toată discuția)
Ce anume ar trebui sa scriu in cerere astfel incat procurorul sa imi elibereze o dovada de circulatie si in cat timp se solutioneaza un dosar penal? Nicolae2311 Nicolae2311 Buna ziua, am si eu o problema. Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)