avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare domiciliu minori,custodie comuna,de la un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare domiciliu minori,custodie comuna,de la un parinte la celalalt!

Buna ziua!
Sunt divortata cu 2 copii minori,custodie comuna cu domiciliul la mama.Ma intereseaza daca s-ar putea schimba domiciliul minorilor pe o perioada determinata de timp(aprox. 6 luni),de la mama la tata,deoarece voi fi plecata din tara cu serviciul.Si daca se poate in ce ar consta procedurile?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters423422 , utilizator 19:40, 14 Iunie 2017
Ii lasati un acord tatalui in sensul asta.
Multumesc pentru raspuns!Dar daca tatal nu este de acord ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea domiciliului unui minor karmeni13 karmeni13 Buna ziua, de curand am divortat, avem un copil de 6 ani, cu resedinta stabilita de judecatorie la mine. Dupa divort a fost stabilita o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Procura sau nu pentru a lasa copilul la tata ? marlen33 marlen33 Buna ziua!Vreau sa plec pentru o anumita perioada sa muncesc in strainatate.L/am anuntat pe fostul sot ca in perioada cat voi fi plecata ii voi lasa copilul in ... (vezi toată discuția)
Divort minori Helena_18 Helena_18 Buna seara! Sotul m-a instiintat ca vrea sa divorteze. Avem impreuna doi copii, unul dintre ei fiind nenascut inca. Pot obtine custodia totala a copiilor daca ... (vezi toată discuția)