avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Anulare contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Anulare contract vanzare cumparare

Buna ziua,
Cum pot anula un contract de vanzare cumpărare pentru un produs medical daca m-am răzgândit.
Nu am luat produsul, nu am platit nimic, este a doua zi de la întocmirea contractului.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:32, 14 Iunie 2017
Contractul se poate anula conform clauzelor contractuale.
L-ati achizitionat la vreo prezentare? Banuiesc ca nu este vorba de un produs care va trebuie neaparat. Va intreb pentru ca sunt multe societati care organizeaza tot felul de evenimente de prezentare a unor produse medicale inutile. Daca este asa, nu trebuie sa va faceti probleme, ii notificati in scris ca doriti rezilierea. Din experienta, firma nu va proceda la executarea contractului - pentru ca sunt societati "dubioase".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de exclusivitate ( drept unic de comercializare anumite produse ) petrescustelian petrescustelian Buna ziua Am achizitionat la parterul unei cladiri mai multe spatii comerciale Prin contractul de vanzare cumparare am fost obligat sa preiau contractul de ... (vezi toată discuția)
Conditionare reziliere contract automtics_rules automtics_rules Buna ziua, se pare ca este o practica obisnuita a operatorilor de cablu/internet sa conditioneze rezilierea contractelor de plata facturilor. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Poate fi considerata donatie ascunsa? cipisoft cipisoft Bun ziua, poate fi considerata donatie ascunsa un contract de vanzare cumparare intre nepoti si bunici? sau este mai sigur un contract de ... (vezi toată discuția)