avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prejudiciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prejudiciu

Buna ziua! Daca nu mai lucrez la fostul loc de munca dupa ce mi-am dat demisia, si am fost sunata ca s-au cauzat prejudicii pe perioada contractului imi mai pot face ceva in conditiile in care am primit de la ei documentele de incetare a contractului, in care se mentioneaza faptul ca salariatul nu are debite fata de firma x.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 14 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Angajarea raspunderii patrimonilae se poate face intr-un termen de maxim 3 ani , chiar daca pe acea nota de lichidare - document fara vreo baza legala - este mentionat ca nu aveti debite.

Posibil prejudiciul cauzat a fost constatat dupa plecarea dvs.de la acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz AnalyaYna AnalyaYna Buna ziua,sunt in preaviz,azi fiind ultima zi.Mi-au spus sa scriu o cerere de incetare a activitatii,ceea ce mie nu mi se pare chiar in regula.Stiu ca in ... (vezi toată discuția)
Obligativitate sau nu pentru nota de lichidare Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, In urma multor nereguli pe care le-am sesizat la locul meu de munca si avand in vedere ca problemele postate pe forum privind legislatia muncii ... (vezi toată discuția)
Neindeplinire sarcini de serviciu ginnyy ginnyy Un salariat inainteaza demisia, contractul de munca inceteaza. La mult timp dupa incetare, angajatorul constata ca salariatul nu si-a inceplinnit corespunzator ... (vezi toată discuția)