avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... URGENT, VA ROG MULT. Cerere pentru Copia Hotararii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

URGENT, VA ROG MULT. Cerere pentru Copia Hotararii Judecatoresti de Infiere

Buna Seara.
Imi puteti spune si mie, va rog mult, cam cum se formuleaza Copia hotararii judecatoresti de infiere. (Cererea imi trebuie pentru Tribunal)
Si ce alte hartii imi mai trebuie ca sa obtin Copia hotararii judecatoresti de infiere.
Va rog mult sa imi spuneti cat mai urgent.

VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Grendizer , utilizator 09:15, 15 Iunie 2017
DOMNULE PREŞEDINTE,
Subsemnatul (a) ………………………………… având calitatea de ………………...vă rog să-mi aprobaţi eliberarea a …….. copii de pe sentinţa (decizia) civilă / comercială / penală nr. ………………….. pronunţată de Judecătoria .................în dosarul nr. ….……./………… legalizate cu menţiunea definitivă şi irevocabilă .
S-a taxat cu ………………………………. conform chitanţei nr. ……………..

Data: Semnătura:

Trebuie sa platiti o taxa judiciara în cuantum de 5 lei la primăria unde aveti domiciliul sau la CEC.
Va Multumesc din tot sufletul pentru raspuns.

(Exact cand era sa renunt i-am mai dat un Refresh la pagina si am vazut raspunsul, sunteti de nota 10+)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor. dascalescu_c dascalescu_c Spune-ti-mi si mie va rog cum trebuie sa sune oi cerere catre instanta de judecata (judecatorie) in cazul in care am depus o cerere de anulare a unui ... (vezi toată discuția)
Cerere verificare hotarare divort nusuvelcu nusuvelcu salut am si eu o intrebare daca stie cineva . dupa ce am divortat im 1979 mi-a venit acasa hotararea de divort prin posta iar eu trebuia sa merg la tribunal cu ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)