avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fereastra cu vedere la mine in baie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fereastra cu vedere la mine in baie

Buna , locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje , la et. 1 .Blocul in cauza era lipit de centrala care facea apa calda, iar hornul centralei era lipit de peretele dormitorului.Hornul exista si acuma este lat de 2 m dar pe langa el pe centrala noul proprietar a constrit 4 apartamente.Asa ca m-am trezit cu vecini care au vedere la mine in dormitor {mentionez ca nu suntem la acelasi nivel ei au nivelul apartamentelor cu 1 m mai sus ca noi } si cu un perete la 2 m de geamul meu de la baie.Noul proprietar al apartamentului a inceput sa sparga peretele sa- si faca geam la baie exact spre baia mea dar geamul vine cu 1 m mai sus ca si geamul meu , deci se vede tot la mine in baie nu poti sa te dezbraci sau sa faci baie.Am vorbit cu el dar nu-l intereseaza mi-a spus ca o sa vada ce poate face cu autorizatia ca nu o sa se opreasca doar pt. ca -i spun eu ca se vede la mine in baie. Va rog sa-mi dati un sfat ce pot sa fac , numai am intimitate nici in baie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:04, 16 Iunie 2017
sablati geamul de la baie sau montati jaluzele/storuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o lămurire într-o problemă legată de noii mei ... Radiss Radiss Am nevoie de o lămurire într-o problemă legată de noii mei vecini. In casa alăturată in trecut a aparținut bunicilor. Ulterior a fost vândută unei ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartament AltaMihaela AltaMihaela Buna seara, Stau la etajul 1 intr-un bloc de 10 etaje. Am avut in apartament o baie de serviciu pe care am transformat-o in dresing. Administratorul spune ... (vezi toată discuția)
***** coș de fum la bloc cu 3 etaje să fie prevăzut și pentru centrale pe lemne? Vecinul13245 Vecinul13245 Salutare tuturor, Așa cum cred că mulți alții ajung într-o situație de, disperare, neștiind ce să mai facă, la cine să meargă, pe cine să ... (vezi toată discuția)