avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie care nu prevede plata la jumatate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie care nu prevede plata la jumatate in 48 ore

Buna ziua,

Am fost amendata pentru ca am parcat la Lidl pe locul rezervat pesoanelor cu dizabilitati. In spatiul unde se completeaza de catre agentul constatator plata la jumatate in 48 de ore el a scris NU PREVEDE. Este legal? Platesc integral?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 00:44, 18 Iunie 2017
Va rog specificati ce scrie in PV , in baza a ce articol de lege ati fost sanctionata?

Daca ati fost sanctionata in baza unei HCL (hotarari de consiliu local) este posibil sa trebuiasca sa platiti integral amenda chiar daca platiti in 48 ore.
Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă pentru parcare pe trotuar deși eu nu am permis, iar mașina o conducea fiul meu. pot face contestație? Ciprian19851985 Ciprian19851985 Am luat amenda pt parcare in fata unui bloc, pe trotuar. Amenda a venit prin posta si eu nu am permis. Fiul meu conduce masina si a parcat. Pot face ... (vezi toată discuția)
Atributiile politiei locale depasite? mihaioctavian mihaioctavian Buna ziua, Am primit astazi in cutia postala un PV prin care sunt amendat de Politia Locala sector 6 pentru prevederile Lg. 61/1991 art.2 pct.31, mai exact ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spațiu verde s6 Emib97 Emib97 Salut! Am găsit in parbrize astăzi o “ comunicare” de la poliția s6 privind parcarea autovehicului pe spațiu verde. Spațiul unde am parcat nu este ... (vezi toată discuția)