avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum scap de recuperator creanțe?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum scap de recuperator creanțe?

Până acum 3 luni am prim salariul în mâna fără sa am parte de rețineri, dar de 3 luni încoace, primesc salariul cu 33‰ reținere. Nu am card bancar. Pot sa fac ceva în privința aceasta?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:54, 16 Iunie 2017
NU trebuie sa faceti ceva anume, in mod special. Puteti sa va vedeti de treaba in continuare. Angajatorul este obligat sa retina si sa consemneze suma la dispozitia executorului sau a creditorului pana la achitarea integrala a datoriei.
Buna seara,
In situatia in care aveti impresia ca aceasta poprire este ilegala va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care, dupa ce ii veti prezenta situatia de fapt si eventualele inscrisuri, sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- cuantum poprire ContSters313331 ContSters313331 Am fost executat silit de catre un executor judecatoresc pt ca am ramas in urma cu ratele la banca executarea silita s-a facut cu proprire pe salariu mai ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)
Poprire tiberius1977 tiberius1977 Buna ziua Am rămas datoare la banca prin 2016 mi sa pus poprire pe conturi tot atunci însă nu au putut recupera banii deoarece primeam salariul în ... (vezi toată discuția)