avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poprire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poprire

Buna ziua
Am rămas datoare la banca prin 2016 mi sa pus poprire pe conturi tot atunci însă nu au putut recupera banii deoarece primeam salariul în mana
Înainte de de poprirea propriu-zisă primeam notificări prin posta destul de multe însă de un timp încoace nimic
Menționez ca din 2018 am fost în ccc 2 ani și nu aveau acces la cont iar acum ma întorc la serviciu și nu mai știu nimic am poprire sau nu
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:04, 2 Martie 2020
Poate să vă trimită poprirea direct la angajator. Nu-i obligatoriu să vă blocheze doar contul bancar. O să vedeți când începeți lucrul. Executorul va afla de la ANAF că realizați venituri popribile.
Ok nu au trimis la angajator nimic pt ca îmi primeam salariul în mana și nu au fost probleme însă dacă ma voi decide sa ma angajez la stat nu știu dacă voi primi salariul în mana sau ma vor obliga sa mi fac cont bancar și la fel nu voi ști dacă am poprire dacă am ce suma absolut nimic nu mai știu deoarece nu am mai primit nici o notificare de multi ani sa știu și eu la ce sa ma astept

Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2020
gi-jane2, moderator
Dacă angajatorul vă dă salariul în mână, acest lucru nu vă protejează de executarea silită. Cum v-am spus mai sus, executorul poate trimite încheierea de executare silită direct la angajator. În acest caz angajatorul o să vă rețină 1/3 sau 1/2 direct din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Crstianavelena Crstianavelena Buna ziua, dacă voi încasa salariul in mâna mi se va mai pune poprire? Sau doar dacă am cont de salariu (card) deschis? Nu lucrez, in trecut aveam ... (vezi toată discuția)
Poprire, cont nou la alta banca JanineC JanineC Credit neplatit la timp care a dus la executare silita si proprirea contului bancar-persoana fizica. Daca se deschide un alt cont bancar la o alta banca din ... (vezi toată discuția)