avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte schimbare nume PFA dupa casatorie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte schimbare nume PFA dupa casatorie

Buna ziua,

Am citit ca pentru a schimba denumirea PFA-ului dupa casatorie, as avea nevoie de mai multe acte, printre care si un certificat constatator. Este vorba de certificatul constatator de baza, care se poate obtine online, sau de certificatul constatator de autorizare pe Legea 359/2004?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:24, 17 Iunie 2017
Schimbarea denumirii firmei se face la ORC si nu e nevoie de niciun certificat constatator. In plus, cine va obliga sa schimbati denumirea PFA dupa casatorie?
Am citit in acest articol ca este nevoie sa modific denumirea PFA-ului dupa ce mi-am schimbat numele de familie, in urma casatoriei. www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2017
alinai1, utilizator
Cel care vi l-au dat la infiintarea pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii caprice caprice Buna ziua, este posibil ( si daca da, cum? ) ca o societate comerciala care are obiectul de activitate in dom turismului dar care doreste sa-si schimbe atat ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume stelach stelach Buna ziua, la o intreprindere individuala la care persoana care o detine a schimbat numele prin casatorie, este obligatoriu sa schimbe denumirea firmei, care ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire srl brebone brebone Salut tuturor! Inainte de toate: foarte util acest site si foarte frumoasa comunitatea online gasita aici, din intamplare, prin domnul Google. Doresc sa ... (vezi toată discuția)