avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT VANZARE CUMPARARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT VANZARE CUMPARARE

Buna seara!sunt chirias al unui imobil aflat in proprietatea cooperativei de consum.Cum pot cumpara acest imobil?unde gasesc o baza legala privind vanzarile imobilelor unei coopeerative de consum?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:54, 16 Iunie 2017
Buna seara,
Hotararea AGA a societatii de instrainare a bunului imobil si va vand casa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 112/1995 Adeea Adeea buna ziua. Am si eu o problema cam mare. Am un apartament nationalizat 112/1995 vrem sa-l cumparam ca apoi sa-l vindem sa ne mutam la curte. Legea in sine ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare nicugh nicugh se poate vinde un apartament al unei societati unei terte persoane,de catre un asociat al societatii respective,fie el si majoritar,fara procura notariala.Daca ... (vezi toată discuția)
Un imobil care face obiectul legii nr.112/1995 mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 legea nr.112/1995 " ART. 9 [b]Chiriaşii titulari de contract ai apartamentelor ce nu se restituie în natură foştilor proprietari sau moştenitorilor ... (vezi toată discuția)