avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda facuta online cu ridicare din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda facuta online cu ridicare din magazin

Am urmatoarea situatie
Am dat o comanda pe site dar cu ridicare personala din magazin
In magazin am cerut sa fie desigilat (produsul electronic) pentru verificare sa nu fie lovit sau zgariat
Moment in care vanzatorul mi-a spus ca daca il desigilam nu mai beneficiez de cele 14 zile de retur in caz ca nu sunt multumit de produs
Sau, la fel, daca are urme de uzura (lovituri,zgarieturi) si cer sa imi aduca altul,seria produsului se modifica si iarasi daca nu voi fi multumit de produs nu mai pot sa il returnez in caz ca are probleme
Are dreptate?
In momentul de fata vreau sa il returnez dupa 3 zile pt ca are probleme de functionare si nu vreau sa fie reparat. Ci inlocuit sau banii returnati. Mai pot din moment ce am ridicat produsul din magazin plus desigilare si schimbare?

Va multumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Srb, utilizator
Practic, nu l-ați mai cumpărat în line și nu aveți drept de retur, va trebui sa va folosiți de garanție, asa ca doar dacă nu va putea fi reparat, va vor da banii înapoi.
Încercați sa urmați întâi procedura de retur, poate va reușește, dar ar putea sa nu vi-l primească pt ca nu mai poate fi vb de cumpărături la distanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire produs cumparat gresit TudorB TudorB Buna ziua. Am comandat online un telefon mobil de la o firma din Bucuresti si m-am dus sa-l ridic personal de la ei de la sediu. Cand am ajuns acasa, mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)
Probleme întâmpinate in returnarea unui produs Tudorplaton Tudorplaton Buna ziua, am achizitionat in data de 09.05 un SmartWatch dintr-un magazin foarte cunoscut in România (din magazin fizic). Totul a decurs normal, am ... (vezi toată discuția)