avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare - viraj la stanga, depasire coloana
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare - viraj la stanga, depasire coloana

Buna ziua Circulam in afara localitati pe un drum cu 2 benzi o banda pentru fiecare sens, ploaie, m-am asigurat din timp am semnalizat cu mai mult de 100m am oprit si au oprit si ceilalti (2masini ) ma asigur incep virajul eu deja fiind iesit pe sensul de contrasens (in tot acest timp semnalul stanga functiona) si ma trezesc cu o masina care vine din spatele masinilor oprita. el a depasit coloana si a intrat in mine cu o viteza mare.ma lovea fata stanga (oglinda, roata, aripa stanga) Eu zic ca manevra era semnalizata corect si in plus se formase si o coloana de masini. De ce sunt eu de vina?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:44, 21 Iunie 2017
Fara discutie vinovat de producerea accidentului este conducatorul auto care a depasit coloana de autovehicule intrand pe contrasens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe linie tramvai costi84 costi84 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:astazi, mergand pe un drum cu 2 benzi pe sens, la mijloc linie de tramvai in ambele ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare (parte vatamata) TGU TGU Va salut in primul rand ... la sfarsitul lui mai am avut un accident in urma caruia am fost diagnosticat cu fractura clavicula + disfunctie ... (vezi toată discuția)
Depasire pe autostrada pe partea dreapta mdned mdned Buna seara! Va supun atentiei urmatoarea situatie, ceea ce scrie in lege imi pare ambiguu: circul pe o autostrada pe banda 2 cu viteza de 130 km/h si ... (vezi toată discuția)