avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE - ROLUL PRIMARIEI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE - ROLUL PRIMARIEI

Buna ziua,
Va rog sa-mi comunicati cum pot obtine de la Primarie un "extras" cu toate suprafetele inregistrate la Primarie ale deefunctului pentru care urmeaza sa se faca Succesiunea. Sau ce trebuie sa solicitam?
Am primit o Instiintare de plata cu valoarea impozitelor datorate insa nu si suprafetele exacte. Am vrea sa stim cate ha sunt si eventual locatia acestora (vecinatati etc.).
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AlexandraMihaela , utilizator 15:41, 19 Iunie 2017
Da, puteti solicita o astfel de adeverinta.
Buna ziua,
Formulati o cerere SCRISA si inregistrata prin care solicitati datele care va intereseaza.
Cererea o puteti adresa dumneavoastra sau notarul la care dezbateti succesiunea.
Aceasta adeverinta are o denumire anume?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditionare eliberare anexa 24 de primarie Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua , va rog sa ma informati si pe mine intr-o problema, am solicitat primariei eliberarea anexei 24 sesizare de deschidere succesorala, nu vor sa imi ... (vezi toată discuția)
Recunoastere drept proprietate drglat drglat Buna ziua! As dori un sfat in legatura cu urmatoarea problema: In urma cu mai bine de un an bunica mea a murit si a lasat in urma o mostenire constand in mai ... (vezi toată discuția)
Ce demersuri sa mai fac pentru obtinerea titlului de proprietate? colceriumari-bv colceriumari-bv Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce demersuri sa mai fac la primarie pentru obtinerea titlurilor de proprietate pentru o suprafata de 10 ha ... (vezi toată discuția)