avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Virare salariu in contul sotiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Virare salariu in contul sotiei

Buna seara, eu neavand un cont bancar, e posibil ca angajatorul sa-mi vireze salariul in contul bancar al sotului meu?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 14:44, 20 Iunie 2017
Nu exista aceasta posibilitate, fie va faceti un cont pe numele dvs., fie ridicati banii din casierie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pensie alimentara stefantoth stefantoth buna seara, sunt divortat si am un copil de 15 ani, pensia alimentara este 25 % din salar si se trage odata pe luna, si se inmaneaza mamei personal la ... (vezi toată discuția)
Salariu Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu m-am angajat la o firma din alt oras ca operator vanzari prin telefon la domiciliu iar saariul mi se vireaza intr-un cont bancar.contul meu bancar este blocat ... (vezi toată discuția)
Plata salariului CezarDugan CezarDugan Exista vreo prevedere legala care sa interzica sociatatii la care lucrez de a ma obliga sa primesc salariul in contul unei banci anume ? Societatea la care ... (vezi toată discuția)