avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din CCC, angajatorul nu ma cheama la serviciu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din CCC, angajatorul nu ma cheama la serviciu

buna ziua,
dupa o sesizare la ITM pentru ca angajatorul nu vroia sa ma primeasca inainte de a expira perioada de suspendare din Concediu Crestere Copil, respectiv cu 60 de zile inainte sa implineasca copilul 2 ani, am facut cerere de revenire din CCC la data expirarii suspendarii, cerere aprobata , cu eliberare decizie si act aditional de marire a salariului. problema este ca din data de 10 iunie cand trebuia sa revin, Angajatorul nu m a chemat la munca, motivand ca firma trebuie suspendata si sa astept decizia ITM ului. ce pot face in cazul asta? muttumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 21 Iunie 2017
Nu aveti ce sa faceti decat sa asteptati raspunsul de la ITM sau sa promovati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la locul de munca pentru a beneficia de stimulent elenafilipescova elenafilipescova buna ziua, prezint si eu situatia mea . Eu am facut o cerere care angajator de a ma intoarce din CCC inainte de termenul limita , pentru a putea beneficia ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru inscrierea in carnetul de munca d_stanoi d_stanoi Vreau sa imi explicati si mie ce documente trebuie sa emit (si daca aveti modele as fi foarte recunascator) pentru a li se consemna in carnetele de munca ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)