avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pensionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pensionar

cu data de 10.05.2017 am primit decizia de pensionare. In continuare voi lucra la compania unde am fost pana acum si implinesc 3 ani. Ce modificari vor interveni pentru mine ca angajat sau colaborator , vor fi alte contributii catre stat fata de cele de pana acum,
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2017
melaniavasilescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 20 Iunie 2017
In calitate de pensionar si salariat nu se va plati contributia individuala pentru asomaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare la limita de varsta bvlutu bvlutu Un angajat cu CIM pe perioada nedeterminata indeplineste conditia de pensionare la limita de varsta si face cerere in acest sens. Cand este obligata ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu corneliulian corneliulian In luna mai a.c., intrunesc conditiile iesirii la pensie, prin diminuarea varstei de pensionare cu sporul dat de anii lucrati in grupa I de munca. Pot lucra in ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionara cu limita de varsta larisaafanasov larisaafanasov Am urmatoarea situatie: O salariata de-a noastra care are CIM pe perioada nedeterminata, in calitate de ajutor bucatar, cu 4 ore/zi este pensionara pe caz de ... (vezi toată discuția)