avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D ghid practic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D ghid practic

Buna seara,

Vreau sa infiintez o firma de tip SRL-D. Am nevoie de un ghid practic pentru a economisi timp.

As vrea sa stiu ce acte am nevoie, unde se depune fiecare si cat ma costa.

Multumesc anticipat.
Buna ziua, pentru infiintarea unui SRL-D aveti nevoie de copie CI administrator, dovada sediului social (fie locuinta dvs., alt spatiu, locatie inchiriata, sau sediu gazduit pe cabinet de avocat) - in functie de locatie este nevoie de contract spatiu/ contact inchiriere/ acord vecini si asociatie pentru locuinta la bloc, copii acte indentitate proprietari, specimen de semnatura si declaratie de asociat unic. Pe langa aceasta este nevoie sa rezervati denumirea firmei la Registrul Comertului si sa depuneti capitalul social in valoarea de minim 200 lei intr-un cont bancar special deschis.
Atentie - un SRL-D are maxim 5 coduri CAEN. (EDITAT)
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iunie 2017
george-neagu, moderator
Corectie: un SRL-D poate avea mai mult de 5 coduri CAEN. Se face confuzie intre grupe si clase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)
Ce tip de societate trebuie sa infiintez daca activitatea se intampla in mediul online AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua tuturor, As dori sa incep cateva proiecte online (websiteuri si platforme) precum si creearea unor aplicatii si jocuri video, dar NU stiu ce tip de ... (vezi toată discuția)