avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama stimulent de insertie, tata CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama stimulent de insertie, tata CIC

Buna seara, am o intrebare, va rog, baiatul meu implineste 2 ani pe 9 august iar eu planuiesc sa imi reiau activitatea la o alta firma decat cea la care am fost angajata, intrucat nu mai exista postul de pe care am plecat, incepand cu 5 iulie iar tatal intra in CIC, in luna iulie, mi se acorda stimulentul de insertie? Si, daca da iar salariul este mai mic, cum se va calcula stimulentul?
Cel mai recent răspuns: Robsi , utilizator 14:11, 21 Iunie 2017
Pe prioada cat tatal este in CCC, dvs nu veti primi stimulent de insertie.

Începând cu drepturile lunii aprilie 2017, valoarea stimulentului de inserţie este de 650 lei, indiferent de cuantumul salariului.
Am inteles. Va multumesc foarte mult pentru raspuns!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie ccc in varsta de pana la 1 an MihaelaVerde MihaelaVerde Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu un aspect. In data de 28 mai 2014 baiatul implineste 1 an (nascut pe data de 28 mai 2013). Eu am optat pt CCC cu ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie iulya_alina iulya_alina buna ziua, am si eu cateva nelamuriri pe care as dori sa le clarific. Sunt o mamica aflata in CIC care de luna viitoare urmeaza sa reiau servicul dupa noul ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie daca reiau activitatea din ccc Fulg Fulg Am nascut in 10septembrie 2012. Am optat pentru Concediu ingrijire copil pentru 2 ani. In data de 9 august 2014 ma intorc la serviciu. Sotul nu-si ia concediul ... (vezi toată discuția)