avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii De ce am reduceri mai mari ca salariu?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

De ce am reduceri mai mari ca salariu?

Va rog sa ma ajutati !Lucrez la o firmă din 28.01.2017.am cerut adeverința fiscală si pentru luna februarie la un venit brut de 1465ron am reduceri 3020 ron venit impozabil 923ron .impozit 148ron....pentru luna martie la un venit brut de 1285ron am reduceri 300ron....Dece am reduceri mai mari ca salariul pe luna Februarie?
Cel mai recent răspuns: Agvil , utilizator 13:06, 21 Iunie 2017
Reducerea de care faceti vorbire, este de fapt deducere personala. Aceasta este o suma fixa si nu un procent.
Mulțumesc!Dar dece este deducerea mai mare că salariul?
Daca este vorba de luna februarie, cred ca deducerea de 3020 lei mentionata de dvs este gresita. Deducerea a fost, in mod sigur de 300 de lei. Venitul impozabil rezulta in urma scadeii din salariul brut a deducerii personale si a datoriilor salariatului catre bugetele de asigurari.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere impozit pt persoana aflata in intretinere vivi23ro vivi23ro eu am nascut in septembrie , in dec sotul s a dus cu actele necesare la lucru sa treaca copilul pt deducere nici in ziua de azi nu am primit nici o deducere, ... (vezi toată discuția)
Deducere de impozit florinplaton florinplaton ce este deducerea de impozit si cum se calculeaza? (vezi toată discuția)
Deducere personala stelamudura stelamudura Am 2 copii si salariul sub 1000 RON. Deducerea personala din fluturas este mai mare ca suma in lunile in care am mai multe zile de concediu medical decat ... (vezi toată discuția)