avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajament de plata minus in casierie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajament de plata minus in casierie

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind un angajament de plata pe care l-am facut la societatea in care am lucrat. Este vorba de minus in casierie. In birou cu mine mai aveam o colega, si in timpul programului mai incasa si ea sume de la clienti. La efectuarea monetarului am constatat un minus de 1500 lei. Am anuntat conducerea, am intrebat daca este camera de luat vederi in birou si am primit raspuns ca nu este. Am asteptat sa vina si politia, dar nu a venit. S-a efectuat si un inventar la casierie si s-a constatat minusul.
Ni s-a comunicat sa ne dam demisia si eu si colega mea, iar ca demisia mea sa fie cu acordul partilor a trebuit sa fac un angajament de plata pentru toata suma, in rate de 600 lei/ luna. Colega mea a fost lasata sa plece fara angajament. Va rog sa-mi spuneti eu sunt obligata sa achit toata suma, sau numai 5 salarii minime brute existente la data respectiva. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 24 Iunie 2017
Litigiul se judeca la Tribunalul in raza caruia fostul dvs angajator are sediul social.

Este primul termen de judecata ?

Da este primul termen. Nu am mai avut de-a face cu tribunale. Multumesc !
Nu ati primit si cererea de chemare in judecata ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce ati spus, dvs ati avut incredere in colega si o lasati sa aiba acces la casa. Acest lucru inseamna responsabilitatea totala a dvs.

Pare cam tardiv sa faceti ceva si chiar daca este tarziu, poate ar fi bine sa va asumati platile si sa fiti atenta pe viitor. Bafta multa!
Am primit o citatie de chemare in instanta.

Alte discuții în legătură

Itm gomihaela gomihaela poate ma ajuta cineva cu un sfat. lucrez la o firma mare, ca si casiera. in urma cu o luna, am scanat gresit un tichet de masa si casa de marcat a inregistrat ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere mireladolta mireladolta Buna seara! Va rog sa ma lamuriti referitor la o problema legata de mediere.Am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari pentru o restanta in ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de proprietari ancuta33 ancuta33 Buna ziua sunt noua pe aici si am nevoie urgenta de cateva sfaturi...In luna noiembrie asociatia de care apartin m-a dat in judecata pt ne plata datoriilor. De ... (vezi toată discuția)