Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind un angajament de plata pe care l-am facut la societatea in care am lucrat. Este vorba de minus in casierie. In birou cu mine mai aveam o colega, si in timpul programului mai incasa si ea sume de la clienti. La efectuarea monetarului am constatat un minus de 1500 lei. Am anuntat conducerea, am intrebat daca este camera de luat vederi in birou si am primit raspuns ca nu este. Am asteptat sa vina si politia, dar nu a venit. S-a efectuat si un inventar la casierie si s-a constatat minusul.
Ni s-a comunicat sa ne dam demisia si eu si colega mea, iar ca demisia mea sa fie cu acordul partilor a trebuit sa fac un angajament de plata pentru toata suma, in rate de 600 lei/ luna. Colega mea a fost lasata sa plece fara angajament. Va rog sa-mi spuneti eu sunt obligata sa achit toata suma, sau numai 5 salarii minime brute existente la data respectiva. Va multumesc !
Itm
gomihaela
poate ma ajuta cineva cu un sfat.
lucrez la o firma mare, ca si casiera. in urma cu o luna, am scanat gresit un tichet de masa si casa de marcat a inregistrat ... (vezi toată discuția)