avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se plateste taxa timbru pentr cerere aplicare stampila ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

se plateste taxa timbru pentr cerere aplicare stampila pe hotarare civila?

Pentru aplicarea stampilei cu mentiunea definitiva pe o hotarare civila, se plateste taxa de timbru? Mentionez ca nu sunt din aceeasi localitate cu instanta la care trebuie sa inaintez cererea mentionata. Se poate trimite solicitarea prin posta? Exista o procedura in acest sens, mi se comunica hotararea stampilata la adresa de domiciliu si daca exista un termen in care se elibereaza hotararea stampilata, deoarece imi este necesara intr-un alt dosar ce are termen stabilit deja-in 7 zile-? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: SHAMMY , utilizator 13:03, 21 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o rugaminte crys28 crys28 am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca EmiB EmiB Buna ziua, am de legalizat niste hotarari judecatoresti prin care syunt anulate Procese verbale de contraventie privind rovinieta/Tinand cont ca aceste ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)