avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua,

Am o rugaminte,va rog: momentan ma aflu in concediu de crestere copil,perioada de 2 ani.Copilul face 2 ani pe 29 decembrie. Intrebarea este la ce data ar trebui sa ma reintorc in campul muncii pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana cand copilul implineste varsta de 3 ani.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 21 Iunie 2017
Cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.
@ Greierasul2017

Inainte de 29 octombrie 2017 va trebui sa reveniti in activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Diana Chis Diana Chis Buna ziua! Sunt in concediu de crestere a copilului pana pe data de 19.05.2018,cand acesta implineste varsta de doi ani. As dori sa beneficiez de stimuentul de ... (vezi toată discuția)
Cu cat timp înainte trebuie sa ma întorc la munca Dascalu Andreea Bianca Dascalu Andreea Bianca Cu cat timp inainte trebuie sa ma întorc la muncă ca să primesc stimulentul atata timp cat tatal nu isi ia luna lui? Eu am concediu pentru creștere copil ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie fru fru buna ziua! momentan sunt in Concediu de crestere a copilului! fata mea va inplini 2 ani in 1-martie 2017! as dorii sa stiu cand anume ar trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)