Fosta sotie mi-a facut plangere penala pentru abandon, anul trecut in septembrie.
Politistul sustine ca trebuie sa platesc din februarie, acelasi an, si ma preseaza cu achitarea datoriei.
Chiar nu conteaza ca realizez venitul minim si nu am de unde sa achit 4000 lei, calculati de el.
Este corect?
gi jane, eu vbesc de hotarari de instanta care au calificat plangerea prealabila ca tardiv introdusa, plangerea referindu-se la un domeniu temporal anterior celui legal. Daca e pe asa...mult succes la rechizitoriu, ce sa zic?
Userul ca să scape de condamnare sau amendă penală, trebuie să înceapă să achite lunar câte 500-600 lei, și să depună copii xerox cu chitanțele, să vadă procurorul de caz că este dispus să plătească obligația.
Să nu depună la dosar chitanțele originale că poate echivala cu neplata dacă se fac pierdute.
De fapt e o negociere cu procurorul via politistul interpus. Daca stapaniti legea (ceea ce nu cred), va puteti 'juca". Daca nu, negociati pe esalonare, cam cum a zis Dapix!
Abuz?
ContSters257745
Buna ziua!
Mi s-a facut o plangere penala de catre fosta sotie pentru neachitarea pensiei de intretinere. Momentul plangerii este 22 feb 2011 ptr o neachitara ... (vezi toată discuția)