avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... plangere colet
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

plangere colet

Buna ziua, am o intrebare, am trimis un colet cu becuri, cel care l-a primit nu le-a montat cum trebuie si s-a ars unul din ele, el spune ca le-a montat la un service si acuma zice ca o sa mearga la politie sa faca o plangere si o sa scoata si de la service o declaratie, are martori, ce pot face in situatia actuala ?
Cel mai recent răspuns: Catalin_Paul , utilizator 14:13, 22 Iunie 2017
Plangere penala pentru ce??? Nu va mai speriati aiurea. Cel mult, s-ar incadra la un proces civil, pe care nu il initiaza nimeni pentru un bec.
Nu m-am speriat neeaparat vreau doar sa stiu ce se poate intampla, plangere pentru inselaciune presupun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul trimiterii prin posta romana skullkid skullkid Se presupune ca trimite un colet in schimbul altuia. Daca se intampla si coletul este gol, deci reprezinta o inselaciune, \"teapa\". Politia poate sa rezolve ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am comis o inselaciune fara sa stiu?!? CarmaDaniel CarmaDaniel Buna ziua,sunt o fata de 23 de ani,la rugamintea unui coleg de apartament,am trimis un colet,de pe numele meu,mentionez ca pe colet am scris diverse,in colet ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere politie SorinClaudiu SorinClaudiu Buna ziua!  In 18 martie 2011 am primit un colet in care trebuia sa primesc un telefon mobil, achizitionat de la un anume individ de pe internet, iar in ... (vezi toată discuția)