avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua.am facut acum 3 luni un credit denla hora credit de 500 lei .am patit un necaz cu cineva din familie si nu am putut restitui banii la timp.acum ei imi trimit amenintari cu politia pentru frauda penala cum ca in imediata perioada vine cineva de la firma respectiva cu executor judecatoresc acasa.doresc sa stiu daca ce fac ei cu aceste amenintari este legal.practic ma simt agresat.trimit numai sms-uri si numai in weekend.multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:46, 22 Iunie 2017
Faptul ca nu puteti restitui un imprumut nu este infractiune,nu au voie sa va trimita sms in week end,dar,au dreptul sa treca la executarea silita daca nu platiti imprumutul.
Dar ma pot trezi cu executorul direct la usa fara sa fiu notificat printr-o scrisoare sau ceva de genu.multumesc.
Vă puteți trezi oricând executat silit, dacă nu vă plătiți datoria. Asta numai dacă aveți bunuri care pot fi poprite, vândute.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)
Somatie executare silita fost proprietar plaiesubogdan plaiesubogdan Am gasit in usa o somatie de executare silita din partea unui birou de executori judecatoresti pe numele fostului proprietar al apartamentului pe care-l detin ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card neachitata somesanadina somesanadina buna ziua.am o intrebare la care sper sa gasesc raspuns la dvs.am facut o descoperire de card in luna mai a anului 2009.am platit cateva rate dupa care nu am ... (vezi toată discuția)