avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pentru cresterea copilului

Buna ziua,
As dori sa aflu cat timp mai primesc indemnizatia pentru copil.
Copilu este nascut pe data de 24 ianuarie 2016, iar indemnizatia a venit abia in luna aprilie. As dori sa stiu pana cand se mai acorda indemnizatia. Pana pe 24 ianuaria cand copilul face doi ani sau pana in aprilie de cand au inceput sa vina banii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 22 Iunie 2017
Veti beneficia de indemnizatie astfel :
Pana in ianuarie 2018 , daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC.

sau

Pana in decembrie 2017, daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC.

Ce legatura are tatal?
Nu este normal ca indemnizatia sa vina timp de 24 de luni? Eu am inceput sa primesc indemnizatia din luna aprilie nu din ianuarie.
Daca cititi OUG 111/2010 veti observa ce legatura are tatal copilului si care este durata pentru care primiti indemnizatia pentru CCC.

OUG 111/2010
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Ioana.B.90 Ioana.B.90 Buna ziua.am si eu o intrebare.de curand am aflat ca sunt insarcinata.momentan nu lucrez.am fost in ccc care s-a terminat in oct-nov 2017 cand a facut copilu 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ContSters421517 ContSters421517 Bună ziua, Vă rog să mă lămuriți în legătură cu următoarea situație : - sunt în concediu pentru creșterea copilului din iunie 2015, copilul ... (vezi toată discuția)
Carmina Carminaa Carminaa Buna ziua...am si eu o întrebare daca se poate.Am nascut pe data de 28 decembrie 2016,anul acesta copilul face 2 ani,eu cand trebuie sa merg la servici?pe 28 ... (vezi toată discuția)