avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cam complicat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cam complicat

Buna ziua!

Sper că mă puteți ajuta cu câte-un sfat aici.

Că să nu lungesc povestea prea mult, o să încep cu detaliile cele mai relevante:

- Soția este din Târgoviște
- Eu am domiciliu (și stau în) Cluj-Napoca
- Am trăit noi doi în Oradea un timp. M-a asaltat cu un cuțit în timpul unui episod psihotic după care am rămas în relația. Dar la un moment dat m-a dat afară din casa când a avut un alt episod și m-am hotărât să fug în Cluj unde aveam prieteni care erau gata să mă adăpostească.
- Ea s-a mutat înapoi în Târgoviște.

- Noi doi dorim divorțul, dar niciunul nu are disponibilitatea financiară s-o facem la notar.

Ce vreau să întreb este: Pentru că vrem doar să scăpăm unul de altul și nu dorim partaj, și nici nu avem copii, nu se poate pur și simplu să se deschidă un dosar în lipsa mea și să se judece anularea căsătoriei astfel?
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 14:16, 24 Iunie 2017
Dacă nu aveți bani sa divorțați la notar, divorțați la primărie . Se poate cere divorțul din culpa dvs, este obligatoriu sa se prezinte soția.
Ma rog...cred ca va puteti considera in afara de orice pericol de injunghiere, daca stati la Cj si ea la Targoviste. Apoi...cand aceasta casatorie va deranja pe cineva (de ex pe acel care vrea sa se recasatoreasca) se vor gasi fonduri ca acel cineva sa nu-si pericliteze noua aliantza. Ptr acumulari individuale, e destul sa demonstrati o despartire in fapt.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iunie 2017
asaofi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort,neprezentare,partaj florin iulian florin iulian Imi cer scuze ca nu m-am facut inteles de la inceput. Va mai retin atentia inca o data.sotul a inaintat cererea de divort,este reclamant. Citatia de ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil, minori, prima casa DanRoibu DanRoibu Buna ziua, Ma aflu in ingrata pozitie a unui divort. Avem doi copii minori cu varstele de 6 si respectiv 2 ani. Deasemenea, apartament prin Prima Casa, de ... (vezi toată discuția)
Proces divort florin iulian florin iulian Va rog sa-mi dati niste informatii cu privire la un proces de divort ce se va judeca in aceasta luna. Se cere desfacerea casatoriei de catre unul dintre ... (vezi toată discuția)