avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare silita sau nu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare silita sau nu

Buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti ce pot face in cazul in care am platit un executor judecatoresc pentru a executa silit o institutie de stat in urma unei sentinte definitive prin care urma sa primesc daune morale ,salarii si cheltuieli de judecata,iar acest executor nu a dus la indeplinire executarea silita nici dupa 2luni de zile . Unde ma pot adresa pentru a reclama acest executor ?Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2017
rodica2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 08:46, 23 Iunie 2017
Prima dată vorbiți cu el față către față, poate nu are ce executa, poate nu găsește conturi, bunuri mobile...
Vedeti cum motiveaza executorul neexecutarea .Puteti sa va adresati judecatoriei cu "plangere impotriva refuzului executorului judecatoresc" ,timbrati cu 20 lei si asteptati citatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul itm de a respecta o sentinta judecatoreasca. rodica_post rodica_post In luna oct.2011,a fost pronuntata o sentinta civila prin care ITM -Sv.,era obligata la eliberarea unor adeverinte privind vechimea in munca -intemeiata pe ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale cercetasa cercetasa care i procedura? primesc somatie acasa pentru a i plati aceste daune partii vatamate? sau ma trezesc cu executorul judecatoresc la usa (vezi toată discuția)
Somatie plata orange Mariuz222 Mariuz222 Buna, fratele meu a luat 2 telefoane mobile pe baza de contract cu abonament in 2012 de la Orange, pentru ca nu a platit facturile, si nu stiu la ce numere a ... (vezi toată discuția)