avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,

Am si eu o intrebare legata de executare silita.

Daca doi parinti au doi copii si o casa, iar parintii au decedat, casa ramane celor doi copii, dar daca unul dintre copii este cu executare silita banca are vreun drept asupra casei?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:32, 26 Iunie 2017
depinde de situatie. in principiu da.
Puteti sa-mi explicati care sunt situatiile?
Bineinteles ca,banca are dreptul sa-si recupereze creditul acordat dar, mai intai trebuie sa faca iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copropietari pe casa parinteasca 60Marian 60Marian Buna ziua, Suntem 2 frati si mostenim 1 casa la tara cu terenul aferent , mostenire de la parintii nostri ( decedati ). Am acceptat mostenirea dar nu am iesit ... (vezi toată discuția)
Executare silita dutaoana28 dutaoana28 sotul are datorii la banca iar pe numele lui are un sfert dintr-o propietate lasata mostenire de la tatal sau decedat poate executoru sa o scoata la licitatie ? (vezi toată discuția)
Executarea silita a unei mosteniri fara succesiune Liuba2014 Liuba2014 Situatie: Imobil apartinand mamei si tatalui meu. In 2008 tatal decedeaza. Nu s-a facut succesiune nici pana astazi. Am o sora care a decedat anul trecut. ... (vezi toată discuția)