avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura cumparare si inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura cumparare si inchiriere locuinta

cumnata mea care locuieste in stainatate vrea sa cumpere o locuinta in romania pe care sa mi/o inchirieze mie poate face o procura in acest sens ? este de ajuns o singura procura? adica daca imi face o procura sa o repreyint pentru cumpararea locuintei este legal sa o reprezint si la inchirierea ei catre mine?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:28, 26 Iunie 2017
Este bine sa faca doua procuri autentice, cu obiect diferit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala craciun159 craciun159 Buna ziua am o cumnata care doreste sa cumpere o locuinta in bucuresti pe care ulterior sa mi/o inchirieze mie iar eu doresc sa/mi fac mutatie pe noua ... (vezi toată discuția)
Reinnoire contract inchiriere imobil primarie theosia2006 theosia2006 in 2016 , cumnata mea a dat o declaratie pe propria raspundere , in care se declara de acord sa fie scoasa din contractul de inchiriere al unui imobil , ... (vezi toată discuția)
Revocare declaratie pe propria raspundere theosia theosia in 2016 , cumnata mea a dat o declaratie pe propria raspundere , in care se declara de acord sa fie scoasa din contractul de inchiriere al unui imobil , ... (vezi toată discuția)