avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva platit la marfa facturata din Romania catre alte ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva platit la marfa facturata din Romania catre alte state UE?

ajutor tva.ul se plateste la marfa facturata din romania catre alte state ue?
sunt in faza de proiect pentru infiintarea unei firme de comert si am aceasta nelamurire
Cel mai recent răspuns: ContSters433187 , utilizator 21:16, 26 Iunie 2017
Nu se plataste,.se deduce din valoarea totala TVA ce trebuie platit din facturile emise catre clienti cu sediul in tara......cautati in codul fiscal sigur veti gasi articolul de lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)
Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)
Firma de soft ... tva intracomunitar ?? radutopala radutopala Buna ziua, Sunt pe cale de a infiinta o firma de software. Problema a aparut la alegerea intre platitor de TVA sau nu, ptr ca firma va emite catre o tara UE ... (vezi toată discuția)