avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... inchidere firma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

inchidere firma

Buna ziua stie cineva daca o firma se poate suspenda sau radia daca exista doar o singura angajata care in prezent se afla in concediu crestere copil pana in decembrie 2018? mentionez ca firma nu are datorii la stat.
In caz afirmativ , daca societatea se radiaza anul acesta, angajata aflata in crestere copil mai poate solicita somaj atunci cand va reveni din concediu in 2018?
Si cine ii va intocmi adeverinta pt somaj, decizia de concediere individuala, revisalul etc. daca firma nu o sa mai existe?

Cel mai recent răspuns: florentinabizdiga , utilizator 12:46, 30 Iunie 2017
Va lua somaj dupa incetarea CCC.
acum am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic si dizolvare firma Lavinia 2018 Lavinia 2018 Buna ziua! Momentan sunt in Cic pt primul copil, născut în luna iulie 2018. Sunt însărcinată cu al 2, urmând să nasc în luna martie. Am auzit unele ... (vezi toată discuția)
Cic si radiere societate beatrice culda beatrice culda Angajata aflata in concediu de crestere copil in varsta de pana la 2 ani sufera incetarea contractului de munca in cazul dizolvarii societatii ? Cu art. 60 ... (vezi toată discuția)
Firma radiata...in timp ce contractul de munca era suspendat pt crestere copil irina_83 irina_83 Buna seara!Revin dupa 2 ani cu o noua problema:...cand am intrat in concediu de crestere copil in urma cu 2 ani,firma a intrat in insolventa...ulterior in ... (vezi toată discuția)