Tocmai aici e problema, că am discutat cu vreo 3 Executori Judecătorești care ziceau că ei execută concret doar ce scrie în hotărârea finală, textual.
Dar dacă s-a anulat juridic un act, nu se anulează, logic, și ce scrie în acel act, adică referitor la acele 11 hotărâri luate într-o Adunare Generală care, d.p.d.v. juridic, n-a avut loc, fiind nulă și ilegală, declarată de două Instanțe și 4 judecători ?
Și executorii ăștia, parcă-s la clasa 1 - dacă scrie acolo, în sentință Nulitatea Absolută a unui act juridic, păi, anulezi juridic acel act, prin anularea hotărârilor aflate în acel act, precum: re-alegerea conducerii, stornarea fondurilor cerute în acea ședință ilegală, etc. !
Legea spune că se anulează toate actele sub-secvente acelui proces-verbal anulat definitiv de Instanțe !
Acei Executori Judecătorești mi-au spus că trebuie să inițiem o altă acțiune în Justiție, mai ales Obligația de a Face, pentru a se anula toate cele 11 hotărâri luate în acea Adunare Generală declarată ilegală. Chiar trebuie ca toată viața să stăm prin Tribunale, nu e suficientă o sentință clară pentru a se pune în aplicare ?