avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Efecte hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Efecte hotarare judecatoreasca

Care este termenul la care o hotărâre judecătorească definitivă își produce efectele? De la pronunțare sau de la comunicare, avind in vedere ca nici una din parti nu a fost prezenta?!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:18, 28 Iunie 2017
daca este definitiva de la pronuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca definitiva tomasso tomasso Buna ziua, o hotarare judecatoreasca civila, devine definitiva si irevocabila prin neapelare, dupa expirarea termenului de15 zile,automat , producand efecte ... (vezi toată discuția)
Divort acord - sentinta definitiva, irevocabila si executorie exuser exuser In ianuarie am procesul de divort si as dori sa stiu in cazul meu, divort acord, in ce moment sentinta devine definitiva, irevocabila si executorie. Va ... (vezi toată discuția)
Cand intra in vigoare o hotarare judecatoreasca? alpinada alpinada Buna ziua, Dupa ce trece termenul in care se poate face apel, o hotarare judecatoreasca isi produce efectele imediat sau trebuie sa astept sa primesc ... (vezi toată discuția)